IDEEN TIL Lakshmi er født under et Ayurveda-kursus i Indien.

Linda og Franco Canteri, der er grundlæggere af Lakshmi, blev så engagerede og integrerede i den dybe, balancerede og holistiske visdom fra de overleverede ayurvediske tekster, at de formulerede ideen om at overføre denne viden til skønheds- og sundhedssektoren i vestlige lande.

Lakshmi er således navnet på den indiske gud for skønhed.

Skønhed er et udtryk for bevidsthed og selvomsorg. Glæde og skønhed er et valg af "os selv"- ikke selvcentrering, men omsorg for selvet, pleje af glæden og et styrket personligt udtryk, der fortæller, hvem vi er, og udtrykker vores indre skønhed.

I denne forståelse ligger grundlaget for Lakshmis konstante jagt efter komponenter, metoder og principper, der sikrer kvalitet i naturlig skønhed. Den højeste og mest effektive kvalitet.

Herved skaber vi vejen til glæde, trivsel og sundhed hos den enkelte og i verden.

Franco Canteri fortæller:

"I 1980 deltog jeg i et af de første kurser i Ayurveda for gæster fra Europa. Kurset blev afholdt i New Delhi i Indien.
 Jeg besluttede at deltage i kurset, fordi jeg på det tidspunkt underviste i yoga og meditation.
Kurset havde titlen "Pioneer for Ayurveda". 
 I løbet af kurset lærte jeg den dybe værdi af ayurvedaen og blev indført i en ny måde at opfatte menneskets liv på jorden.
 Det var en oplevelse, der beskrev forbindelsen mellem mennesker og årstiderne, madens indflydelse på vores helbred, indflydelsen fra ​​planter og urter, og ikke mindst betydningen af vores følelser og tanker vedrørende vores fysiologi.
Vores sind og hjerter blev åbnet for en ny uventet og fascinerende livsudsigt.
Vi lærte at genkende de tre grundlæggende livsenergier (Vata, Pitta og Kapha) og deres kombinationer.
Når du fødes er du skabt af luft og æter - de er mest fremtrædende elementer i din virkelighed (ud af de fem ayurvediske elementer ). Derfor er Vata din dominerende livsenergi.
 Du vil være sund, afbalanceret og føle dig godt tilpas, hvis du spiser en bestemt mad, hvis du dyrker sport eller interesserer dig for nye ting, hvis du følger en daglig rutine.
 Hver dag på kurset var en ny opdagelse. Min entusiasme steg til nye højder!
Jeg opdagede, at der er urter, planter og blomster, der kan øge eller formindske Vata, Pitta og Kapha og genbalancere dem.
 Det var på dette tidspunkt, jeg fik ideen om at producere produkter med planter, urter og blomsterekstrakter for at balancere og harmonisere Vata, Pitta og Kapha hos mennesker"

I skønhedssektoren har Vata tør og dehydreret hud. Pitta har følsom hud, der har tendens til at lide af allergier og irritation, og Kapha har fedtet hud og overskydende talg.

Dette er historien om oprindelsen af ​​en serie kosmetiske produkter, der opfylder alle de professionelle skønhedskrav med en bred vifte af økologiske og bioaktive produkter, men baseret i årtusinders visdom om mennesket og naturen.

Vi forfulgte vores drøm.

Franco fortsætter "En drøm, der anses umulig for alle: At producere og bruge helt naturlige skønheds- og kropsprodukter. Vores engagement fik os til at etablere et kosmetisk laboratorium i Toscana. Vi startede med et lille laboratorium på 70 kvadratmeter"

Nu repræsenterer Lakshmis laboratorium et af de største for naturlige produkter i Europa, med mere end 2 millioner producerede enheder hvert år. I  laboratoriet er drøm blevet gjort til virkelighed, takket være vores dygtige kosmetologer med lidenskab for naturlige produkter. 

I dag er næsten alle vores produkter 100 % naturlige og certificeret af AIAB, den forening, der certificerer naturlige produkter i Europa. 

Lakshmi er vores drøm: Etisk skønhed og inner beauty

Lakshmis dybeste og mest vitale mål er at sikre kombinationen af skønhed og velvære i hverdagen. 

Resultatet er en ekstraordinær linje af beautyprodukter og kosmetik "Made with Joy", udtænkt og produceret med glæde, kærlighed og respekt.

Virksomheden  Lakshmi har eksisteret i over 20 år i skønheds-sektoren og kommer fra en dyb lidenskab for østlig viden samt den gamle visdom i ayurveda.

Lakshmi har udviklet en række helt ekstraordinære produkter ved at kombinere ayurveda, naturopathy og aromaterapi, med den mest avancerede kosmetiske viden.

Økologiske, naturlige produkter og æteriske olier bringer skønhed til hud og energier af alle typer baseret på doshas (Vata , Pitta eller Kapha).

I over tyve år har Lakshmi således produceret mere end 300 certificerede økologiske produkter, der ikke er testet på dyr.

Det nye Lakshmi hovedkvarter er bygget ud fra økologiske og bæredygtige koncepter.

I Lakshmi har vi med hjerte og bevidsthed om, at hver enkelt af os har ansvaret for at beskytte den planet, vi lever på - til fremtidige generationer - opført et hovedkvarter, der er bygget ud fra økologiske og bæredygtige principper.

Vi lever i en tid, hvor udnyttelsen af ​​naturressourcer, brugen af ​​fossile brændstoffer, olie og kul og menneskelige aktiviteter knuser mere og mere den delikate balance på Moder Jord. 

Konsekvenserne af dette er stadigt stigende og uoprettelige ændringer: Forurenet luft, klimaændringer, huller i ozonlaget, forsurede oceaner med plastiske øer, udryddelse af biodiversitet og så videre ...

Vi skal ændre vores vaner !

Vores miljømæssigt bæredygtige projekt opfylder kravet om enkelhed. 

Perfekt orienteret mod øst ifølge teksterne om Vastu-arkitekturen i det gamle Indien. 

Lakshmi-bygningen er udelukkende lavet af træ og glas

Du forbavses over enkeltheden, når du kigger op og ser de smukke loftbjælker - 25 meter lange og med en vægt på 4,2 tons hver. 

Stærkt, designet til at modstå rigeligt snefald. ... 

Opvarmningen af ​​den nye Lakshmi bygning sker med varmepumper, der tager varmen fra den udendørs luft.

Solpaneler bruger solens energi til produktion af elektricitet. 

Der vil være vand til genopretning og kunstvanding af de omkringliggende aromatiske planterhaver .

Med al vores kærlighed og lidenskab til naturen har vi sat målet om at kombinere vores egen succesen i forretning med reduktionen af ​​miljøbelastningen fra vores aktiviteter.

Vores ambition er at øge bevidstheden om respekt for naturen og herved engagere flere og flere mennesker, virksomheder og kunder i at bruge Lakshmi.

Vi ønsker at bidrage til en positiv effekt, der omslutter hele verden respekt og kærlighed til Moder Jord.

Explore Smarty