Kærligheden til vores hud, vores krop og for vores miljø!

Lakshmi er skabt for at tilbyde skønhedsprodukter i harmoni med naturen.

Stresset i det moderne liv, dårlig fordøjelse, forurening og brugen af aggressiv kosmetik er hovedårsagerne til hudens aldring, ubalancer og sundhedsproblemer.

Af denne grund tilbyder LAKSHMI udelukkende naturlige produkter fremstillet af sunde, sikre, pålidelige og effektive vegetabilske komponenter.

Absolut kvalitet. De grundlæggende principper om overlegen kvalitet baseret på naturens kraft

Lakshmis naturlige produkter er rene og meget nærende; de holder huden frisk og vital, fordi de er lavet med råmaterialer, der leveres af laboratoriet Mother Nature:

Urter, frø, blomster, frugt og produkter fra bier. Vores produkter er rige på alle de mest værdifulde stoffer, der tilbydes i naturen som: Sheasmør, aloe vera, jojoba, sesam, centella asiatica, rose, myrra og æteriske olier

Lakshmi bruger:

LIPOSOMER

Lakshmi's cremer er baseret på hvedekim liposomer. Liposomer er phospholipider, som har en stor affinitet med vores hud. Liposomer er opbygget af en meget lille molekylær struktur, der giver mulighed for at bære vand og næringsstoffer til dermis (dybeste hudlag, hvor rynker dannes), og effektivt bekæmpe rynker og dehydrering.

AYURVEDIC EXTRACT

Lakshmi følger de dyrebare instruktioner fra Ayurvedas årtusindårige visdom til behandling med sesamolie og anvendelse af særlige urteekstrakter som Shatavari, Aswagandha, Haritaki, Gotu Kola.
Lakshmis produkter er skabt specielt til doshas Vata, Pitta og Kapha, for at bidrage til intern balance og grundlæggende sundhed og skønhed.

GLYCERIC HERBAL EXTRACTS

Lakshmi er det første selskab i Italien, der introducerer ekstrakter skabt med certificeret vegetabilsk glycerin og bruger ekstrakterne til at erstatte glycoliske ekstrakter opnået med propylenglycol.

De glyceriske ekstrakter opnås ved anvendelse af økologisk dyrkede planter.

I TOTO EXTRAKTER.

Vi bruger "i toto" -ekstrakter, videnskabeligt kaldet BIOSOMES. Biosomer er en kombination af både de aktive og ikke-aktive dele af planten.

Almindeligvis ekstraheres kun de aktive bestanddele af en plante for at fremstille kosmetiske produkter. Når den delikate balance mellem aktive og ikke-aktive komponenter er brudt, er effektiviteten ikke længere baseret på harmoni, og derfor kan der opstå bivirkninger.

RENE ESSENTIELLE OLIER

Duftene af produkterne opnås ved anvendelse af naturlige æteriske olier, der forstærker produktets effektivitet. De anvendte æteriske olier er 100% rene og naturlige, opnået ved lavtryksdestillation for at bevare al deres energi.

CERTIFICEREDE AKTIVE PRINCIPPER

Lakshmi anvender naturlige højtydende aktive principper, certificeret som økologiske, udviklet af videnskabelig forskning for at bidrage til yderligere anvendelse af vegetabilske produkter. Lakshmi anvender nye vegetabilske biopolymerforbindelser, som gør produkterne ekstraordinært effektive i fuld respekt for miljøet.

NATURFARVNING

Den delikate farve på vores produkter er fremkommet fra naturlige komponenter: curcuma, henna, chlorophyll og aloe vera. Af denne grund kan vores produkters delikate farve ændre sig over tid.

SYNERGIER

Effektiviteten af vores produkter er resultatet af synergier (kombinerede effekter) af planter, æteriske olier og vegetabilske olier. De gavnlige effekter opnås takket være den forbedrede aktivitet af en komponent, når den kombineres med andre urter eller olier.

CERTIFICERET KONSERVERING

Lakshmi bruger grapefrugt frø ekstrakt, glycin soja, vitaminer A, E, C og æteriske olier til konservering.

Grapefrugt frø ekstrakt fortyndet i certificeret vegetabilsk glycerin er et naturligt konserveringsmiddel uden nogen negative bivirkninger; det er derimod gavnligt for huden. Forskning udført i USA har vist, at det derimod er gavnligt i forhold til mange hudproblemer.

VEGETABILE OLIER

Alle vegetabilske olier som sesamolie, hvedekimolie og jojobaolie er koldpressede for at bevare alle deres egenskaber. Lakshmi bruger ikke animalske fedtstoffer, mineralolier eller petroleumderivater, da de ikke har nogen affinitet med huden.

NATURFUGT

Den "naturlige fugtighedsfaktor", der almindeligvis anvendes i kosmetik, er normalt ikke naturlig.
LAKSHMI produkter indeholder en uovertruffen og 100% naturlig fugtighedsfaktor lavet af aloe vera juice, slimhinde af mallow og althea. Det giver fremragende fugtighed.

Lakshmi produkter har samme pH som huden.

Lakshmi bruger IKKE animalske fedtstoffer eller mineralolier eller petroleum, da de ikke har nogen affinitet med huden. Hverken det færdige produkt eller nogen af de anvendte ingredienser testes på dyr. Vi er imod genetisk manipulation (GMO).
Du kan tilføje en dråbe æterisk olie af rose. Eller neroli .. eller jasmin eller en dråbe af den æteriske olie du foretrækker og som du finder bedst egnet til din hud til cremerne.

Vælg den olie du foretrækker eller vælg duften, der får dig til at føle dig godt. En dråbe om måneden er nok. Din vare bliver endnu mere personlig! Du vil altid have en frisk og behagelig duft!

Nødvendige fedtsyrer

Der er stoffer, der er nødvendige for vores huds og krops sundhed og skønhed.

De kaldes: "essentielle fedtsyrer". Cellemembraner består hovedsageligt af "essentielle fedtsyrer", som vores krop ikke producerer.

De findes kun i koldpressede vegetabilske olier og urter og spiller en afgørende rolle i cellegenerering.

Faktisk er de yderstvigtige for at forhindre rynker og hudens aldring.

"Essentielle fedtsyrer" ødelægges ved varme presseprocesser og findes ikke i animalske stoffer, syntetiske stoffer, petroleumderivater eller mineralolie.

Dette er en af hemmelighederne bag vores produkters ekstraordinære effektivitet.

 

Explore Smarty