Pink Peony - blød body lotion - limited edition - 250 ml

Produktnr.: 105-7017 , størrelse: 250 ml
Pink Peony - blød body lotion - limited edition - 250 ml Pink Peony | body lotion|Økologisk |Ayurveda | Lakshmi

Pink Peony - blød body lotion - limited edition - 250 ml

Produktnr.: 105-7017 , størrelse: 250 ml
Kr. 165 inkl. moms
Fri fragt over 400 kr – levering 2-3 dage

Peony Body Creme er beriget med Brassica Campestris (ager-kål).

Med sin stærkt elastiske og opstrammende virkning toner denne creme huden og gør den glat, blød og silkeagtig.

Den er sammensat af naturlige aktive ingredienser, der fugter i dybden. Den har desuden en base af bioaktive olier, bl.a. sød mandelolie, shea smør og kakaosmør, og nærer i dybden uden at fedte. Via disse aktive økologiske ingredienser får huden dyrebare vitaminer til bl.a. anti-age behandling.

Damask Rose fuldender de fugtende olier, som giver cremen blødgørende og beroligende egenskaber, hvilket gør den velegnet selv for den mest følsomme hud.

Cremen kommer herudover i en smuk gavepakke, der gør det let og overkommeligt at give en vidunderlig værtindegave eller en hurtig opmærksomhed til din veninde.

Sød mandelolie er kendt for sin mildhed på huden.

Shea Butter fugter, regenererer og beskytter huden. Den er rig på vitamin A og D der genoplive huden, vitamin E og vitamin F genskaber reoxygeringen, der forbedrer hudens elasticitet, forbedrer den lokale kapillærcirkulation og øger iltningen, hvilket eliminerer metabolisk affald. Cremen har antioxidant egenskaber og beskytter mod UV-stråler.

Kakaosmør har nærende og beskyttende egenskaber takket være sine fedtsyrer; indeholder også polyfenoler, der bekæmper frie radikaler, E-vitamin, der er en naturlig antioxidant, phytosteroler der er antiinflammatoriske og reparerende og squalen, der er en af de vigtigste komponenter i sebum overhovedet. Cremen bidrager derfor til at holde det overfladiske lag af epidermis hydreret samt til at bremse fordampningen af fugt fra kroppen.

Peony ekstrakt, Peony er brugt i hundredevis af år. Peony beskytter huden mod det oxidative stress, der beskadiger hudens lipidkomponenter. Peony har samtidigt antiinflammatoriske egenskaber.

Damaskolie er en magisk ingrediens, takket være dens kraftfulde, blomstrende og livgivende duft. Rosenolien er rig på vitamin E, beta-caroten, fedtsyrer - som omega 3 og 6 - det hydrerer og giver næring til huden. Rose-baserede fytoterapiprodukter er ideelle til følsom hud, fordi de har beroligende effekt og lindrer huden, mens de nrepareres.

Olierne er rige på næring, fugt og giver lindring til atopiske hudproblemer. Rose har helbredende egenskaber, hvilket er årsagen til at huden efterlades blød og glat.

Brassica campestris: Phytosteroler stabiliserer hudens fugtende lag, og giver effektiv lindrende effekt ved irritation, selv i tilfælde af kløe.

Ingrediensen hjælper huden med at bekæmpe miljøbelastninger og frie radikaler. Brassica campestris har fugtgivende, regenererende og opstrammende egenskaber. PHYTOSOOTHE LS 9766, fytosterolerne fra Brassica Country har herudover en beroligende og antiinflammatorisk effekt. Cellemembranerne stabiliseres, en virkning, der understøttes af kliniske undersøgelser. Brassica forstærker endvidere barrierehuden og udfører reparationsopgaver. Ingrediensen er derfor særligt velegnet til behandling af tør, irriteret og følsom hud. Brassica reducerer infalmmation og afhjælper efter nogle få minutter kløe.

På konstitutionel dermatitis observerede 90% af patienterne en forbedring af tilstanden af huden, især med en reduktion af kløe.

Explore Smarty