Miracolous øjencreme - 15 ml

Produktnr.: 0307 , størrelse: 15 ml
Miracolous øjencreme - 15 ml Miracolous øjencreme |Ayurverda | Lakshmi | økologisk

Miracolous øjencreme - 15 ml

Produktnr.: 0307 , størrelse: 15 ml
Kr. 390.00 inkl. moms
Fri fragt over 400 kr – levering 2-3 dage

Øjeblikkelig virkning!

Med Miracolous får du et resultat med det samme.

Det er det økologiske og smertefrie alternativ til kosmetiske operationer

Miracolous er udviklet til at reducere de fine rynker ved øjnene. Den opstrammer og reducerer rynkerne samt fjerner poser under øjnene samt mørke rande. Den indeholder ekstremt effektive naturlige ingredienser.

Miracolous indeholder en speciel peptid, som har en tonende og løftende virkning og derved arbejder intenst på de fine rynker omkring øjnene.

Miracolous indeholder en masse, gode aktive ingredienser, der forbedrer cirkulationen i huden og opstrammer dens struktur og reducerer ophobningen af talg. Den indeholder bl.a. tempelblomst essentiel olie, der har en dæmpende og stressnedsættende egenskab. Tempelblomst essentiel olie har desuden formidable fugtgivende egenskaber, der sammen med de andre økologiske ingredienser tilsammen har en foryngende effekt på huden. Takket være forbedret mikrocirkulation elimineres affaldsstofferne dermed lettere og hurtigere.

Kort sagt – her er et fantastisk produkt til ØJEBLIKKELIG fjernelse af rynker og fine linjer.

Magnesium
Forskning viser, at absorption af magnesium gennem huden lindrer muskelsmerter, kramper og træthed. Desuden reduceres inflammation og vævregenerering fremmes. 

Oligopeptider fra Hibiscus ekstrakt
Gennem en biotransformationsproces har forskere udtrukket et oligopeptidkompleks, som virker effektivt mod ekspressionslinjer. Det glatter linjerne ud ved at reducere sammentrækningen af ​​ansigtsmusklerne. Det forhindrer oxidativ skade og beskytter mod biologisk aldring.

Polyfenoler af kapers blomster (Capparis spinosa), appelsin (Citrus sinensis) og oliven blade (Olea europaea). Disse ingredienser bremser melanogenprocessen og har en hudlysende effekt. Polysaccharider styrker hudens evne til at opretholde fugt, og kulhydrater fremmer omsætningen af celler, samtidig med at evt skade på huden reduceres og ekspressionslinjerne elimineres.

Uddrag af røde alger (porfyridium cruentum). Denne art er rig på lipider og polysaccharider. Polysaccharider bidrager med til at huden kan opretholde fugt. Kulhydrater fremmer celleomsætningen, samtidig med at skaderne og balanceringseffekten reduceres på hudens aldringstegn.

Ekstrakter fra lakrids, mælketistel, hestekastanje, myrte, ringblomst, markfrugt, troldhassel og guto cola. De har alle beskyttende egenskaber af blodkarrene og øger tykkelsen af disse markant. Dette medfører en klar forbedring i perifer (overfladisk) mikrocirkulation. Alle disse planter er desuden kendt for deres anti-ødem effekt på vævsvæsker. De virker desuden afslappende, antiinflammatoriske og drænende.

Coffea arabica (kaffebønne) ekstrakt  har desuden en stimulerende og energi-boostende virkning. Ekstrakt fra Moa planten er ligeledes en fremragende ingrediens til anti-aging ansigts cremer, da den plante gavner iltning af hudens væv. 

Solsikkefrø ekstrakt. Antioxidant, ernæringsmæssig, anti-inflammatoriske og anti-aging effekt.

Solsikkeplante, Acacia decurrent blomst (mimosa) og Jojobavax. Et aktivt og 100% naturligt sammensætning af jojoba, mimosa og voks fra solsikkken. De giver emulsionen en let og blød film, der holder huden fugtig og blød i meget lang tid.

Anbefales til: Alle hudtyper.

Foreslået brug:

1. Rengør dit ansigt med Anti-Age, Vata, Pitta, Kapha rensecreme eller med Tridosha Cremen. Tør forsigtigt huden tør.
2. Fugt huden med eksempelvis Lakshmi's eyebalm , en Lakshmi tonic eller med et andet Lakshmi produkt - eksempelvis Lakshmi's Sublime Face creme eller Anti-Age Serum. Lad absorbere helt.
3. Tag en meget lille mængde Miracolous på fingerspidsen.
4. Gnid forsigtigt produktet mellem dine fingre og opvarm det i 2-3 sekunder. Hvis dine fingre er tørre, øg mængden og gentag.
5. Påfør nu med din fingerspidser Miracolous på rynker, poser under øjnene, eller de mørke rande. Start altid fra det inderste hjørne af øjnene og arbejd ud mod tindingerne, med meget lette bevægelser (huden skal være helt afslappet).

6. Dup let med fingrene, fra indersiden udad, indtil emulsionen er helt absorberet.

For at få et perfekt resultat, skal du holde dit ansigt afslappet, når du anvender produktet. Undgå smil eller at blinke. Lad Miracolous trænge helt ind i huden indtil den er tør.

Ekstra:

Hvis du påfører for meget produkt - vil du evt. kunne se lidt hvide produktrester. Dem fjerner du ved forsigtigt at duppe med en vatrondel - evt. tilføjet lidt Lakshmi tonic. 

Explore Smarty